ads
اینسوشی لوگوی صفحه فروشگاه 264-85
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

نحوه انتشار استوری اینستاگرام فقط برای افراد خاص

دسته بندی :اینستاگرام ۵ مهر ۱۴۰۰ اینسوشی 2281
قابلیت جدید close friends در استوری

ارسال استوری فقط برای افراد خاص

در نسخه قدیمی اینستاگرام (قبل از اینکه آپدیت شود) کاربران فقط این امکان را داشتند که استوری خود را از افراد خاصی پنهان کنند. در واقع در صورتی که قصد داشتید استوری اینستاگرام را فقط افراد خاص مشاهده کنند مجبور به پنهان کردن استوری برای همه مخاطبان به‌جز برخی افراد مورد نظر بودید. ولی هم‌اکنون با توسعه و پیشرفت اینستاگرام و ظهور قابلیت‌های جدید یک ابزار بسیار کاربردی و جدیدی به‌نام Close friends list به اینستاگرام اضافه شده است. در واقع این قابلیت جدید اضافه شده به قسمت استوری در اینستاگرام به کاربران امکان ارسال استوری فقط برای افراد خاصی را می‌دهد. با تنظیم این گزینه و اضافه کردن لیست افراد دلخواه به لیست close friends تنها افرادی که داخل لیست قرار گرفته‌اند استوری شما را مشاهده می‌کنند و بقیه فالووران قادر به دیدن استوری منتشر شده توسط شما نیستند.

اینستاگرام با گذشت زمان و ظهور امکانات بیشتر دچار تغییرات پیچیده‌تری شده است. قبلا از اینستاگرام فقط به عنوان یک سرگرمی و به اشتراک گذاشتن یک عکس و ویدیو استفاده می‌شد. اضافه شدن امکانات جدید مانند ارسال دایرکت و استفاده از لایو و هشتگ در اینستاگرام و همچنین استفاده از Instagram stories باعث سردرگمی بسیاری از افراد شده است. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات کامل و جامعی از نحوه کار با قابلیت بسیار مهم close friends را در اختیار شما قرار دهیم.علاوه بر این مقاله پیشنهاد میکنم آشنایی با قابلیت‌های فوق‌العاده در استوری اینستاگرام را نیز مطالعه کنید.

مراحل تنظیم قابلیت close friend اینستاگرام

در صورتی که قصد دارید از این قابلیت در اینستاگرام استفاده کنید و استوری خود را شخصی‌سازی کنید بهتر است طبق مراحل زیر پیش بروید:

ابتدا باید به این نکته توجه کنید که آیا اپلیکیشن اینستاگرام موجود روی موبایل شما آپدیت شده است یا خیر؟ در صورتی که از جدیدترین نسخه اینستاگرام روی موبایل خود استفاده نمی‌کنید ابتدا باید نسخه جدید این شبکه اجتماعی را از پلی استور در اندروید و یا اپ استور در آیفون دانلود و نصب کنید. اطمینان داشته باشید که با به‌روزرسانی اینستاگرام به آخرین ورژن موجود قابلیت close friend در آن فعال می‌شود.

خوب است بدانید: چگونه در اینستاگرام استوری مخفی کنیم

بعد از دانلود و نصب برنامه وارد اینستاگرام شوید و به پروفایل خود بروید.

از وارد شدن به حساب کاربری اینستاگرام
از وارد شدن به حساب کاربری اینستاگرام

پس از وارد شدن به حساب کاربری خود، با توجه به تصویر بالا بر روی آیکونی که با فلش قرمز نشان داده شده است کلیک کنید. سپس در سمت راست بالای صفحه گزینه نشان داده را بزنید و وارد تنظیمات اکانت خود شوید.

منوهای مختلف اینستاگرام
منوهای مختلف اینستاگرام

در مرحله بعد با باز شدن منوهای مختلف گزینه setting را انتخاب کرده و به بخش تنظیمات بروید.

گزینه setting اینستاگرام
گزینه setting اینستاگرام

پس از کلیک روی گزینه setting باید گزینه story را از بین لیست موجود انتخاب کنید. با زدن این گزینه به بخش تنظیمات استوری در اینستاگرام وارد می‌شوید.

گزینه setting باید گزینه story اینستاگرام
گزینه setting باید گزینه story اینستاگرام

پس از کلیک روی گزینه نشان داده شده در تصویر بالا، وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر می‌شوید. که در آن گزینه‌های مختلفی به منظور تنظیم استوری برای هر کاربر وجود دارد. به شکل زیر توجه کنید.

تنظیم استوری اینستاگرام
تنظیم استوری اینستاگرام

همانطور که در این صفحه مشاهده می‌کنید اولین گزینه hide story from است. این گزینه به این معنی است که در صورت تمایل می‌توانید افراد دلخواه در لیست فالووران خود را انتخاب کرده و استوری خود را از این افراد مخفی کنید. دومین گزینه موجود در لیست گزینه‌ی مورد نظر ما در این مقاله است. گزینه close friends در این لیست به معنی دوستان نزدیک است. این گزینه را انتخاب کنید.

گزینه hide story from اینستاگرام
گزینه hide story from اینستاگرام

با توجه به تصویر بالا مشاهده می‌کنید که تمامی افرادی که شما را دنبال می‌کنند در این لیست حضور دارند. در صورتی که قصد دارید این افراد را به لیست دوستان نزدیک خود اضافه کنید کافی است تا روی نام هر کاربر مورد نظر رفته و گزینه add را بزنید. برای حضور افراد در این لیست هیچ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید تعداد کاربر دلخواه خود را به لیست اضافه کنید. پس از انتخاب افراد مورد نظر گزینه done را در سمت راست بالای صفحه بزنید.

دقت داشته باشید که در هنگام انتشار استوری در پروفایل اینستاگرام خود کافی است گزینه close friends را در پایین‌ترین قسمت استوری بزنید تا استوری فقط برای افراد موجود در لیست نمایش داده شود. به تصویر زیر توجه کنید.

close friends اینستاگرام
close friends اینستاگرام

در صورتی که پس از ارسال استوری در اینستاگرام آن را باز کنید مشاهده می‌کنید که در بالای استوری گزینه close friends به رنگ سبز موجود است. این نوشته به معنای عدم نمایش استوری به افرادی غیر از لیست دوستان صمیمی است.

آیا می‌دانید چگونه در اینستاگرام استوری طولانی بگذاریم؟

ویژگی‌ و قابلیت close friends list 

این قابلیت در اینستاگرام دارای تنوع و گزینه‌های مختلفی برای تغییر است. این قابلیت جدید در اینستاگرام دارای امکانات مختلفی ار جمله موارد زیر است:

  • امکان ویرایش لیست وجود دارد. به‌طوری‌که می‌توان تعداد افراد موجود در لیست را تغییر داد. می‌توان کاربران دیگر را به این لیست اضافه کرد و یا افراد موجود در لیست را حذف کرد.
  • امکان جستجوی کاربر در نوار جستجو وجود دارد. اینکار در ذخیره وقت نیز تاثیر بسزایی دارد.
  • افراد دیگر قابلیت دسترسی به لیست تعیین شده توسط شما را ندارند و این لیست با دیگر افراد به اشتراک گذاشته نمی‌شود.
  • همچنین این استوری را می‌توان برای افراد نزدیک خود هایلایت کرد. به صورتی که فقط افراد حاضر در این لیست می‌توانند استوری هایلایت شده را مشاهده کنند.

آیا این سوال سوال شما هم هست که : چرا در اینستاگرام استوری آپلود نمی‌ شود ؟

استوری منتشر شده با قابلیت close friends
استوری منتشر شده با قابلیت close friends

استوری منتشر شده با قابلیت close friends

همچنین اینستاگرام این قابلیت را دارد که استوری خود را از برخی فالووران مخفی کرد. اینکار با استفاده از گزینه hide story from در بخش تنظیمات استوری اینستاگرام قابل انجام است. برای اینکار ابتدا گزینه اول موجود در لیست تنظیمات را همانند تصویر زیر بزنید.

آیا می‌دانید سایز مناسب استوری اینستاگرام چیست؟

hide story from اینستاگرام
hide story from اینستاگرام

پس از زدن گزینه اول وارد پنجره‌ای مطابق عکس زیر می‌شوید. در اینجا می‌توانید نام کاربر مورد نظر خود را سرچ کرده و جلوی اسم وی را تیک‌دار کنید. همچنین می‌توانید در صورت تمایل در لیست بگردید و افراد مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن‌ها را تیک‌دار کنید.

استوری منتشر شده اینستاگرام دیگر برای افراد موجود در لیست نمایش داده نمی‌شود.
استوری منتشر شده اینستاگرام دیگر برای افراد موجود در لیست نمایش داده نمی‌شود.

بعد از انتخاب افراد با اضافه کردن این افراد به لیست پنهان، استوری منتشر شده دیگر برای افراد موجود در لیست نمایش داده نمی‌شود.

نتیجه‌گیری

اینستاگرام به عنوان شبکه اجتماعی و ارتباطی بسیار گسترده مدت زمان زیادی است در بین کاربران به محبوبیت بسیار بالایی رسیده است. این شبکه دارای یک‌سری قابلیت و یک‌سری محدودیت است. یکی از قابلیت جذاب و پرطرفدار اینستاگرام استفاده از گزینه close friends است. با خواندن این مقاله به‌راحتی می‌توانید استوری مورد نظر خود را از دید برخی از فالووران خود مخفی کنید و یا استوری منتشر شده را فقط با برخی از دوستان مورد علاقه خود به اشتراک بگذارید.

در صورتی که در طراحی استوری خود برای مناسب های مختلف و یا تبلیغات مشکل دارید، صفحه ” طراحی استوری اینستاگرام ” را مطالعه کنید.

اینسوشی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت اینسوشی

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد، تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0