مهم ترین سایت های پولساز ایرانی کدامند؟

با توجه به اینکه کسب و کارهای اینترنتی بسیار رونق گرفته اند، باید سایت های پولساز را به خوبی بشناسیم. هر کس با مهارت و یا فروش محصول می تواند از این سایت ها درآمد کسب کند. البته؛ شبکه های اجتماعی زیادی هم برای این کار مناسب هستند. به منظور آشنایی با آن ها، پیشنهاد می کنیم که مقاله شبکه های اجتماعی مناسب کسب و کار را مطالعه کنید. در ادامه این مطلب به معرفی چندین سایت برای کسب درآمد می پردازیم.
کارلنسر
در این سایت کارفرما پروژه های خود را ثبت می کند و توضیحاتی در مورد آن ها می نویسد. فریلنسرها و کسانی که برای دریافت پروژه فعالیت می کنند، با توجه به سطح توانایی های خود پروژه های مختلفی را دریافت می کنند. در واقع؛ فریلنسرها پیشنهاداتی را مطرح می کنند و کارفرمایان یکی از پیشنهادات را قبول می کنند. پروژه ها در موضوعات مختلفی هستند و افراد فریلنسر هم به هنگام ثبت نام مهارت های خود را مشخص می کنند تا فقط پروژه های مرتبط را مشاهده کنند.

پونیشا
سایت پونیشا هم مانند کارلنسر برای افراد فریلنسر با مهارت های خاص ساخته شده است. در اینجا هم کارفرما و کارجو مستقیما با یکدیگر ارتباط می گیرند. کارفرما پروژه های خود را قرار می دهد و فریلنسر درخواست خود را برای آن مطرح می کند. تولید محتوا به شکل های مختلف، طراحی لوگو و غیره از حوزه های کاری موجود در این سایت هستند.
پارس فریلنسر
یکی از سایت های پولساز مطرح ایرانی، پارس فریلنسر است. رویه کاری این سایت هم مخصوص فریلنسرها است. مهم ترین کاری که کارجویان باید در این سایت ها انجام بدهند، ساخت پروفایل های قوی و تاثیرگذار برای کارفرمایان است. کارفرما باید قانع شود که فریلنسر از پس کار برمی آید.

با سلام
سایت باسلام یکی از فروشگاه های موفق است. اگر محصول خود را در این سایت قرار دهید، بعد از فروش محصول بخشی از درآمد فروش محصول به سایت اختصاص می یابد.
بوتیک
اگر به دنبال جایی برای خرید و فروش لباس هستید، بوتیک یکی از بهترین موقعیت ها محسوب می شود. برخی از افراد فروشنده و برخی دیگر خریدار هستند. فروشندگانی که قصد دارند تا سریع تر به فرووش اینترنتی محصول برسند، می توانند به راحتی از سراسر کشور لباس های خود را بفروشند.

انجام میدم
کسانی که دزخواست انجام پروژه ای را دارند، در این سایت کارفرما پروژه را ثبت کرده و کارجوی مناسبی را انتخاب می کنند. در اینجا فریلنسرها مهارت و اطلاعات شخصی خود را ثبت می کنند و کارفرما یک نفر را انتخاب می کند.
آپارات
ساخت ویدیو و کسب درآمد کاری است که افراد علاقه مند ساخت محتوای ویدیویی می توانند در آپارات انجام دهند. درآمد ریالی این سایت شاید چندان دلچسب نباشد اما به هر حال نشان دهنده اهمیت شبکه های اجتماعی در کسب و کار است.

دیجی کالا
بدون شک، دیجی کالا یکی از محبوب ترین فروشگاه های اینترنتی است که محصولات را با تخفیف به فروش می رساند. فروشندگان می توانند محصولات خود را در اینجا با قیمت های رقابتی با سایرین به فروش برسانند. دیجی کالا مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است و قطعا یکی از سایت های پولساز است.
دیوار
برای ارائه خدمات یا فروش محصولات می توانید از از سایت دیوار استفاده کنید. در اینجا، امکان درج آگهی فوری هم وجود دارد. استخدام، خرید اجناس دست دوم یا نو با قیمت های مقرون به صرفه و آشنایی با مراکز ارائه خدمات از مزایای مهم دیوار است.

مترجمین
کسب موقعیت شغلی مترجمی برای فارق التحصیلان این رشته کمی سخت شده است. در سایت مترجمین افرادی که مهارت های لازم را دارند، می توانند به راحتی پروژه های ترجمه دریافت کنند.
رایامارکتینگ
یکی از سایت های مهمی که در حوزه هایی مثل تولید محتوا، گویندگی و موارد دیگر نیرو جذب می کند، رایامارکتینگ است. اگر تمایل به دورکاری و کسب درآمد آنلاین دارید، رایامارکتینگ در مهارت های مختلفی امکان دورکاری را فراهم کرده است.

نویسش
در سایت نویسش نویسندگان پس از ثبت نام و داشتن صلاحیت لازم، می توانند سفارشات تولیدمحتوا دریافت کنند. ضوابط و شرایط هر سایتی برای نویسندگی متفاوت است که باید به آن توجه کرد.
کادرو
سایت کادرو موقعیت های شغلی مناسبی را برای عکاسان و فیلم برداران به وجود آورده است. در کادرو، افرادی که نیاز به عکاس و فیلم بردار داشته باشند، درخواست خود را ثبت می کنند.
کلام آخر
اگر تاکنون از فضای مجازی و سایت ها برای وقت گذرانی استفاده کرده اید، کاملا در اشتباه هستید. با داشتن مهارت یا فروش محصول می توانید از بهترین سایت های پولساز درآمد کسب کنید. کسب درآمد به صورت اینترنتی کار سخت نیست، فقط باید سایت های مرتبط با مهارت خود را پیدا کنید.

قوانین ارسال دیدگاه در سایت اینسوشی